Tiga ihjäl – Sveriges nya mantra!

Vilken missledande rubrik! Det har ju varit mantrat i den akademiska världen i 40 år! Och nu vet vi i dessa dagar att mantrat äntligen blivit inplanterat och accepterat i politiken! Vilket spektakel det är i Riksdagen! Det som sker är ovärdigt ett civiliserat land! Det är beklämmande att vi röstat på sådana politiker som inte ens kan tala med en av dem! Jag har i alla fall totalt tappat förtroendet för dessa typer som inte ens kan komma överens i sandlådan! Hur skall de då kunna styra ett land?

Nu till den akademiska världen som i sedvanlig ordning gått före och genom sin eminenta forskning visat hur vägen skall stakas ut för att förhindra all utveckling! I 40 år har jag vetat hur vi skall energieffektivisera i våra fastigheter med återbetalningstider på 2 år, dvs. med 50 % avkastning och 30 % energieffektivisering! Men KTH och CTH har bemött det genom total tystnad. Man kan inte föra en dialog och än mindre om man skulle ha olika kunskaper genomföra en relevant forskning!

Med detta som bakgrund tänkte jag att den kvinnliga rektorn på KTH skulle ta upp den kastade handsken när jag ännu en gång blivit totalt frustrerad över en forskning som pågår på KTH! Jag skrev ett mejl till henne!

Hej bästa rektor Sigbritt!Jag var uppe till min gamla skola på Open House i lördags: Jag gick ut 1962 och blev 2000 erbjuden att bli professor på Uppvärmnings- och ventilationsteknik som institutionen hette då! Numera Energiteknik! När jag deklarerade vad jag skulle ta död på i den värdelösa undervisningen stängdes KTH med 7-tillhållarlås av Flodis!

När jag nu var och tittade på den forskning som kallas "Bo i labb" som bedrivs i Einar Mattssons studentbostäder så blev det en förfärlig chock!

Läs på denna länk så får du också tillgång till bevisföringen för att KTH ytterligare en gång har slagit världsrekordet i suboptimering!

Vänliga och konstruktiva hälsningar
Hans Lönn

När jag inte efter 3 veckor hört någonting från rektorn så skriver jag:

Innan jag undersöker om du har skyldighet att svara på mejl vill jag bara i all ödmjukhet undra om du tänker svara mig? Du måste förstå att det är mycket beklämmande och flagrant för KTH att inte ta till sig kunskaper som vida överstiger de som förmedlas sedan decennier på KTH och för den del också på CTH! Den enda väg som leder till framgång är dialogens! Se hur det beklämmande spektaklet i Riksdagen påverkas av att man inte skall prata med en styck!

Under hand hade jag fått reda på av en professor att offentliganställda måste svara på alla brev annars kan man JO-anmäla!

Rektor Sigbritts omedelbara svar blev!Jag har tagit emot ditt mejl och tackar för tänkvärda synpunkter.

Jag svarar omedelbart.

Jag tackar för din vänliga bekräftelse på att du mottagit mitt mejl! Men bästa Sigbritt jag är utbildad på KTH och inte dum i huvudet! Ditt svar, begriper ju vem som helst, är ett till intet förpliktigande nonsenssvar! Är det din avsikt att du nu skall lägga ytterligare mer än 40 år till de redan förlorade? Du må ha någon annan grundutbildning än den som jag fick som Väg- och Vattenbyggare och förstår därmed inte allvaret i mina synpunkter! Men du har ju till ditt förfogade en hel drös med profeter som mycket väl vet att de medvetet förhindrat utvecklingen i 40 år! De kan kanske hjälpa dig att formulera ett seriöst svar?

Om du undrar om jag har en skruv lös så kan du läsa på denna länk att CTH är i samma fack för värdelös undervisning! Artikeln är skriven till rektorn för CTH som var helt medveten om att jag hade rätt men medgav det inte! Däremot ringde en universitetslektor från CTH och skällde ut mig för att jag inte var riktigt klok! Jag trodde väl inte min dumskalle att jag skulle få rätt mot CTH? Men professorn slutade frivilligt trots att han inte var mer än 50+!

Framtiden får utvisa om jag får något seriöst svar! Skulle en kvinna kunna visa att man inte är lika maktgalen som männen?

Åre den 2 november 2018

Hans Lönn

Kommentera och/eller betygsätt:


Skriv in de tecken du ser ovan i fältet nedan:


Kommentar: (Alla fält är valfria att fylla i.)

(5 är bästa betyg)
Ditt namn:

E-mail: (Visas ej på hemsidan.)

Meddela mig om någon annan kommenterar denna artikel.

Tillbaka