Gott Nytt År alla mina kära läsare och belackare!

En liten egenupplevd historia från Linkedin! Ulla Jansson på Skanska lägger ut nästan en h lång ”predikan” om vad vi alla på jorden måste göra för att förhindra klimatkatastrofen som är på g! Jag kan inte låta bli att lämna den kommentar som följer!

"I sedvanlig ordning håller Johan Rockström ett fantastiskt brandtal som inte innehåller en enda lösning på hur vi skall göra för att begränsa utsläppen av växthusgaser! Det är bara ord, ord och åter ord! Men det är beklämmande att Skanskas hållbarhetschef går ut med brandfacklan! Skanska är en värdig representant för att undanhålla sanningen hur man t.ex. skall göra för att energieffektivisera i husen! Läs på första länken!

http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20171005114518

och om du  du blir nyfiken så kan du ju fortsätta med 2 länkar till!

http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20170904103430

http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20170927175324

och glöm inte bort att läsa kommentarerna!"

Och vad händer? Jag får ”studs” på inlägget! Alltså lika med att jag är spärrad av Skanska från att kommentera! Värden i Sverige är beklämmande! Den går bara ut på att tysta de som har kunskaper och se till att de förtigs! Att inte ens våga ta en debatt och dialog för att såga mig vid fotknölarna är såklart otänkbart! Det får till följd att den gode Johan Rockströms kunskaper om helheten bara blir meningslösa ord för ingen vill lära sig hur det skall gå till att minska växthusgasernas fortsatta ökningar på jorden!

PS. Ulla Janson är inte vem som helst!Civilingenjör i Väg- och vattenbyggnad på CTH och tekn.dr på Energieffektiva byggnader – passivhus på LTH

Kommentera och/eller betygsätt:


Skriv in de tecken du ser ovan i fältet nedan:


Kommentar: (Alla fält är valfria att fylla i.)

(5 är bästa betyg)
Ditt namn:

E-mail: (Visas ej på hemsidan.)

Meddela mig om någon annan kommenterar denna artikel.

Tillbaka