Dialog är vägen till framgång!

Den här artikeln tillägnar jag dialogens största fiender som EMTF, EEF, Installatörerna, Energiföretagen och inte minst Bonniers kurser i Energieffektivisering med Aktea som floskelspridare!

För några dagar sedan fick jag ett ”jobbigt” meddelande från Linkedin! Någon hade med all säkerhet anmält mig för att jag är obehaglig!

Linkedin meddelar:Tack för att du kontaktar oss. Ditt konto har begränsats på grund av upprepade brott mot policyerna för LinkedIns nätverk. Enligt våra policyer är det förbjudet att dela innehåll som mobbar och trakasserar andra

Jag svarar omgående:Kära kundtjänst!

Eftersom jag fått några "kärleksord" på svenska så tar jag mig friheten att svara på svenska! Allt det här började med att jag gjorde följande kommentar:

"Hela den här tråden är ett mästerverk på att bevisa hur utsiktslöst det är att föra fram verkliga kunskaper! Jag citerar Patrik Larsson, "Din kunskap kan du behålla, oavsett om det något unikt eller inte spelar ingen roll." Hur kan en människa bli så oförskämd för att jag bara försöker att få fram relevanta kunskaper? Men tyvärr så är Patrik en värdig representant för alla dessa nollor! Jag känner mig nästan som att jag redan i era ögon är förståndshandikappad! Jag som har ett långt yrkesliv bakom mig - jag bestämde vilket Riksdagshus vi skulle ha i Sverige, jag var projektledare för Polishuset i kv. Kronoberg, konstruktör och projektledare för fullbordandet av Bonnierhuset 1969, var chef på SIFU:s Bygg- och VVS-sektion, har varit lärare på KTH bl.a. i hydraulik, har skrivit flera handböcker, tagit fram världens i särklass bästa datorprogram(SENIB), och fortfarande konsult till regeringen i Chile där förresten det numera är lag på att om man skall bygga ett hotell så måste man lösa värmen och kylningen som jag lärt Chile, Jag hoppas att ni förstår hur totalt odugliga ni är?"

Jag överklagade alltså Linkedins beslut och fick ganska omgående ett mycket för mig trevligt och relevant svar från Linkedin:

Vi beklagar och ber om ursäkt för att vi förorsakat dig besvär. Vi kommer snarast möjligt att "lägga tillbaka" dig på Linkedin!

Men så sker inte utan Linkedin fortsätter att tjafsa!
Det står någonting om att jag inte får lägga ut länkar som "förnedrar" någon! Jag lägger endast ut länkar från min egen hemsida! Som ett relevant exempel kan du läsa min senaste som jag är oerhört stolt över! Hela mänskligheten skulle tjäna på om man läste den och rättade sig efter den!

http://www.fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20220507183505

Hans LönnFör övrigt så tycker jag att du och Linkedin skall ta er en funderare på om ni vill tillhöra den exempellöst stora majoriteten i Sverige som direkt har mobbat mig i mer än 40 år! Jag såg för några dagar sedan ett program på SVT som handlade om mobbning i våra skolor! Det blev en aha upplevelse för mig! Plötsligt så fick jag ihop det. Varför lyssnar ingen på mig? Jo, för att till varje pris förhindra att sanningen kommer fram från mig! Det är väl mobbning? Jag hoppas att du förstår att jag ju aldrig skulle ha min ton eller sätt att uttrycka mig om jag blev seriöst bemött? Det framgår ju med stor tydlighet ovan - "Din kunskap kan du behålla, oavsett om det något unikt eller inte spelar ingen roll.". En normal människa och inte en totalt sjuk skulle ju säga ungefär så här: "Du som är så jävla fräck och oförskämd kan väl kanske ha någonting vettigt att komma med för du verkar ju inte sinnessjuk! Låt oss träffas så skall du få berätta för mig vad du kan som ingen annan kan!"

Jag tigger dig slutligen om att se till att hela US får ta del av dessa rader! Särskilt då det som framgår av min länk! Man har nu nämligen insett i Amerika att man inte kan fortsätta att elda med olja,kol och gas utan måste skapa en ny framtid för uppvärmning och kylning av våra hus Man har redan utlovat miljarder dollar för att stödja en övergång! Mitt jobb till Chile är direkt tillämpbart i Amerika!

Ha en fortsatt fin dag!

Hans LönnHej igen!

Jag bugar allra ödmjukast för ditt snabba svar! Jag citerar: " Observera att det strider mot våra policyer att dela oprofessionellt innehåll som trakasserar eller mobbar andra."

Jag har överhuvudtaget aldrig delat något oprofessionellt material som trakasserar andra eller mobbar andra! Jag förstår därför inte varför detta ifrågasättande av min medverkan på Linkedin kan förekomma? Vad jag däremot gör är att när alla dessa professionella artiklar innehåller bara trams och till intet förpliktigande floskler om att nu måste vi satsa allt för att energieffektivisera i våra byggnader för den sparade kWh är mycket
billigare än den producerade! Och så står det så klockrent att den sparade kWh sprider ingen CO2! Men artiklarna innehåller aldrig ett enda ord om hur man skall göra det professionellt! Och så kanske jag har på samma sätt drivit med kursverksamhet som bara innehåller en massa självklarheter men ALDRIG något om hur man korrekt skall skall tala om vad energianvändningen skall vara efter alla analyser! Och hur man skall göra för att uppnå målsättningen!

Du kan ju klart och tydligt se i min artikel "Sverige möts" att jag inte heller själv skriver oprofessionellt eller mobbar andra, eller hur? Jag skulle bli mycket glad om du ser till att amerikanerna får info om mig och mina kunskaper! De kan då hoppa över delen med meningslös s.k. forskning som även görs i Sverige! VI har säkert försnillat mer än 100 miljoner SEK genom åren på totalt meningslös forskning!

Ha en trevlig dag!

LinkedinTack för att du hörde av dig.

Observera att det strider mot våra policyer att dela oprofessionellt innehåll som trakasserar eller mobbar andra.

Du kan överklaga denna begränsning genom att svara på det här e-postmeddelandet med ditt uttryckliga samtycke till att du följer LinkedIns användaravtal och professionella communitypolicyer.

Ser fram emot att höra från dig.

Hans LönnHallå där själv!

Nu blir jag ledsen, förbannad och besviken! Du har skrivit till mig vad som gäller! Jag har: " brutit mot vårt användaravtal och policyer för professionella community för oprofessionellt beteende.. Jag får alltså inte lägga ut artiklar som är oprofessionella och driver eller mobbar med någon! Kan du inte läsa innantill? Jag har aldrig gjort det som sagt! Det måste alltså finnas en dold agenda med Linkedin? Man får överhuvudtaget inte ifrågasätta vad någon annan säger även om det är urkass och bara floskler! Om det nu inte är fallet så skulle jag vara mycket tacksam för att få den eller de paragrafer som säger det översatt till svenska! Du vet ju att det finns ett förhatligt begrepp i Sverige och kanske hela världen? Konsensus! Skit samma om det är totalt fel! Du får inte ha en avvikande mening, kunskap eller åsikt! Det är sånt shit som bryter ner samhället! Jag visste inte, alltså, att Linkedins uppgift är att sprida osanningar eller dålig kunskap! Det heter väl att Linkedin är ett professionellt nätverk?

Jag anhåller också vördsamt om att få ta en muntligt möte med de företrädare som finns för Linkedin i Sverige men framförallt i USA!

Hälsningar
Hans

LinkedinHej Hans!
 
Tack för ditt tålamod. Vi har verifierat din information och begränsningen har tagits bort från ditt konto.
 
Kontakta mig om du fortfarande inte kan logga in, så hjälper jag dig genast.

Älgö den 5 juni 2022

Hans Lönn

PS. Slutet gott allting gott och det var inte några problem med att logga in!

Kommentera och/eller betygsätt:


Skriv in de tecken du ser ovan i fältet nedan:


Kommentar: (Alla fält är valfria att fylla i.)

(5 är bästa betyg)
Ditt namn:

E-mail: (Visas ej på hemsidan.)

Meddela mig om någon annan kommenterar denna artikel.

2022-06-06 10:39  Inlagd av: Rafael Ospino  Betyg: 5
Jadu, Hans...
Du har i alla fall lyckats få dem att häva avstängningen. Tidigare var det inte möjligt, utan var du avstängd och protesterade fick du bara var gång svaret att du brutit mot deras policy. Jag var tidigare premiummedlem, men avslutade prenumerationen eftersom jag ändå inte kunde använda mig av tjänsten. På den tiden fick du heller aldrig veta hur länge avstängningen varade, utan du fick vackert prova någon gång i månaden tills det plötsligt gick att kommentera eller göra inlägg.
Och jag hade därtill inte en susning om vad det kunde vara jag gjort som föranledde avstängningen (cirka 4 månader). Enligt användarreglerna behöver de inte förklara sig, utan du förutsätts veta det själv. Och då har jag aldrig ifrågasatt någons förstånd, däremot har jag i vissa fall påpekat att vissa produkter i vissa länder anses vara undermåliga och belagts med marknadsföringsförbud. Troligen har detta tolkats som förtal av dessa produkter.
En annan gång blev jag avstängd, men då angav de faktiskt som skäl att jag tittat på alltför många profiler! Hade ingen aning om att det fanns någon begränsning på hur många profiler man får titta på!
Det finns det uppenbarligen, men de uppger inte hur många du får titta på utan att riskera avstängning...
Tyvärr har detta för min del begränsat nyttan av LinkedIn avsevärt. De tillämpade i alla fall förr principen om "Third Strike", med andra ord så blev du utesluten definitivt efter tredje avstängningen, återigen utan möjlighet att bemöta.
Så uppenbarligen tog din gedigna meritlista skruv!
Gratulerar till att du återigen tagits till nåder så vi åter kan njuta av dina uppfriskande kommentarer och inlägg!


2022-06-06 11:28  Inlagd av: Hans Lönn
Hej bästa Raffe!
Mycken tack för din redogörelse för hur det kan gå till! Det gör faktiskt att jag blir litet extra stolt att jag lyckades! Men de var verkligen tjatiga om: "Ditt konto har begränsats på grund av upprepade brott mot policyerna för LinkedIns nätverk." De återkom ju gång på gång till detta! Det som jag tror gjorde att de insåg verkligheten var: Läs mitt sista stycke en gång till! Det som börjar med "Hallå där själv!" Då fick jag ju omgående  det posititva beskedet!


Tillbaka