Inte visste jag att Ny Teknik uppenbart har uppgiften att undanhålla och förtiga sanningen!

I mars hade Ny Teknik en artikel om att Maersk nu skall bygga fraktfartyg med metanoldrift. Jag kommenterade och så utspann sig en diskussion med reportern. Då skrev jag följande till chefredaktören som inte har behagat att svara mig!

Hej Thomas!Här kommer ett mycket angeläget mail till dig som chefredaktör och ansvarig utgivare. Jag vill ställa saken på sin spets direkt. Är Ny Tekniks uppgift att till varje pris se till att utvecklingen inom teknikområdet förtigs och att sanningen nonchaleras?

Jag har fått anledning att fråga mig detta efter ett totalt ohållbart meningsutbyte med din reporter Johan Kristensson. Det finns två val - antingen är Johan totalt okunnig eller så agerar han på ditt godkända uppdrag. Alltså att till varje pris undanhålla och förringa mina kunskaper.

Bakgrunden är hans artikel om att Maersk skall börja med metanoldrift för att få ner CO2-utsläppen.

Jag kommenterar till Johan.Det är för ynkligt att Maersk prioriterar metanoldrift! Ger ju lika mycket tillskott av CO2 nu!

Om du har lust så kan du läsa på min länk så lär du dig vad vi skall göra!

http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20220507183505

Johan svarar.Jag förstår inte riktigt hur lågtrycksmetoden för fjärrvärmenät skulle hjälpa Maersk och deras containerfartyg.

Jag svarar Johan.Nu får du inte driva med mig! För du kan ju inte vara så totalt okunnig och korkad att du tycker din fråga är relevant? Självklart har de inte ett shit att göra med varandra! Men eftersom "idioterna" på Maersk tror att det skulle minska CO2-utsläppen om man kör med metanol fartyg så är det där skon klämmer! Om du läser på min länk igen så får du och Maersk reda på litet större sammanhang!

Johan svarar mig.Om du skickar en länk som handlar om just det får du räkna med att frågan kommer.
Härmed är diskussionen avslutad från mitt håll.

Jag svarar Johan.Nu förvånar du mig verkligen! Du tycks inte ha fattat någonting överhuvudtaget! Men du platsar på det företag av många, Ny Teknik, som har tagit som sin uppgift att förtiga sanningen! Typiskt vårt skitsamhälle! Men grattis i alla fall du platsar där du hör hemma! Min artikel handlar ju om min lågflödesmetod också men tar ju upp alla aspekter på hur vi skall  få ner CO2-utsläppen med 90 %! Och det står ju klart och tydligt att all förbränning skapar CO2-utsläpp! Och så står det belyst att vindkraft ger 4 kWh för en satsad och kärnkraft ger 100 kWh! M.m.!
Och så avslutar du med att diskussionen är  avslutad från ditt håll! Suveränt duktigt! Du kan när som helst bli ordförande i EMTF eller vd på CIT! Grattis!!.De är lika odugliga som Ny Teknik!

Åre den 6 april 2023

Hans Lönn

Kommentera och/eller betygsätt:


Skriv in de tecken du ser ovan i fältet nedan:


Kommentar: (Alla fält är valfria att fylla i.)

(5 är bästa betyg)
Ditt namn:

E-mail: (Visas ej på hemsidan.)

Tillbaka